Innovationskraft Kungsbacka

Projekt Innovationskraft i Kungsbacka kommun går ut på att skapa förutsättningar för att fler medarbetare ska kunna arbeta med idéer. Det gör vi genom att skapa hjälpmedel för hur vi ska tänka och arbeta för att förbättra vår verksamhet och arbetsplats.

Projekt Innovationskraft genomförs med stöd från Sveriges innovationsmyndighet Vinnova och är ett samarbete mellan Kommunledningskontoret, Förskola & Grundskola, Service och Vård & Omsorg.

Projekt Innovationskraft är en av flera satsningar för att vi ska nå Vision 2030 och vår arbetsplatskultur. I Kungsbacka vill vi stärka och utveckla en arbetsplatskultur där vi vill, vågar och kan. Då kännetecknas vårt sätt att vara och agera av att: Vi välkomnar, Vi levererar, Vi samarbetar och Vi tänker nytt.

Runt om i Sverige pågår det 11 liknande projekt som Vinnova stödjer. Är du nyfiken på dem kan du läsa mer på Vinnovas hemsida.

Vill du veta mer om projekt Innovationskraft? Kontakta oss på projekt.innovationskraft@kungsbacka.se

 

Behöver du hjälp?

Att tänka nytt och utveckla idéer är inget ensamarbete. Arbetar du i Kungsbacka kommun och behöver hjälp kring hur du kan använda arbetssättet, att bolla en idé med någon eller bara få hjälp att komma igång så kan du alltid vända dig till projekt Innovationskraft. I projektet jobbar vi för att bygga upp ett nätverk av coacher i alla förvaltningar.

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din coach: projekt.innovationskraft@kungsbacka.se

Innovera mera!

/Projekt innovationskraft